Premiäronsdag med ännu en oskuld som ryker!

Idag är det onsdag. Kliva-upp-tidigt-som-fan-onsdag. Reseonsdag. Premiäronsdag. Bli-av-med-oskulden-onsdag. Nördighetsonsdag.

A380-onsdag!

Om drygt en timme så sätter jag mig på Lufthansas flight LH400 från Frankfurt för att ett antal timmar senare landa på JFK för några dagars skönt häng i New York. Och flygresan blir alltså i en av de flygplansmodeller jag suktat mest över de senaste åren men som fram tills idag har stått okryssad på listan. “Vad är A380?” kanske någon tänker. Tänk icke mer, se filmen nedan. Det lär komma fler inlägg om saken. Ja, både om A380:n och eventuellt lite om New York också…

Omslagsbild: Lufthansa.com

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.