Vlogg: A380 inflight med Lufthansa till New York

Jag har redan skrivit om mina A380-upplevelser när vi flög Lufthansa från Frankfurt till New York och nu har jag även lagt upp en film från samma resa. Den här filmen, A380 inflight, ligger på Youtube och du kan se den direkt här eller så klickar du in dig här.

Största fördelarna? Komforten i ekonomiklass och den låga ljudnivån är jag mest imponerad över, plus Lufthansas service ombord. När möjligheten dyker upp igen så tänker jag göra mitt bästa för att få en ny upplevelse i samma modell. Fast nu har jag siktet inställt på en B744 istället. Den står fortfarande obockad på att-flyga-med-listan precis som nya A350 som bland annat Finnair börjat köra med.

A380 inflight var det. Här är filmen om resan med D-AIMC från FRA-JFK.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.