Favoriträtt och favoritmåltid

S och jag gick på stan förut och som barn är så ställer de ju frågor. Och jag svarar naturligtvis efter bästa förmåga. Som sig bör när en är vuxen och ska föregå med gott exempel.

S: Dryden?
D: Mhm?
S: Vilken är din favoriträtt?
D: Hm… jadu… det måste nog vara… hm… 13!
S: 13? Vaddå 13?
D: Ja, 13 är favoriträtt! När jag får 13 rätt på Stryktipset så blir jag ju sjukt glad!

S var inte riktigt nöjd med det svaret, hon tyckte att jag missförstod henne medan jag tyckte att jag varit glasklar och tydlig i mitt svar. Ni vet, efter bästa förmåga och allt det där. Hon ger sig inte utan ställer om frågan. Och ger mig, när vi ändå är inne på temat, öppet mål. Så att säga.

S: Men Dryden… favoritmåltid då?
D: Hm… jadu… det måste ju vara 92 eller 93 ungefär.
S: Men suck, vaddå 92 eller 93?
D: Ja, alltså. Det finns ju inget bättre än att göra mål på stopptid och avgöra en match precis innan domaren blåser så… det är min favoritmåltid. Alltå, 92:a eller 93:e minuten. 

Är man skadad av Fergie-time genom åren så är man så jag rundar av med delar av en Sir Alex-intervju samt ett par känsloladdade minuter med sistaminuten-mål. Inklusive ett par-tre av de jag själv håller högst. Och vill du bara ha United-mål så rekommenderar jag den andra filmen. Och vill ni ha mina två absoluta favoriter så tittar ni på tredje filmen, side-pitch-film, väldigt fin. Varsågoda. Från mig till er.

Omslagsbild: Getty Images

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.