Flyt i träningen när svetten rinner

Jag har äntligen börjat få ett flyt i träningen (igen) och den känslan är ganska så oslagbar. Ni vet, när kroppen mest önskar mer fysiskt aktivitet och jag själv längtar efter trötta armar och ben med svetten som sprutar ut ur varenda del av kroppen. Crossfit har blivit min nya träningsgrej efter att jag la ner Sportsgym i somras.

Så, senare idag drar också höstens träning igång för mitt numera före detta fotbollslag och då passar jag så klart på att “träna med dem”. Det vill säga, låna löparbanorna i hallen och börja grisa med intervaller, för att få lite variation och några kilometer i löpardojjorna. Det är den tiden på året. När slasket ute fryser till is och gör utomhuslubbande mer eller mindre ohälsosamt. Otroligt lyxigt att kunna kliva inomhus då.

Men vänta nu, hold your horses. För detta fotbollslag? Lagt ner? Ja, jo, det är väl så. Det är ett avslutat kapitel och det är väl bara att inse det. Knät pallar inte trycket. Punkt. Jag är numera soffexpert på heltid. Typ.

Nästa mål är redan uppsatt sedan en månad tillbaka. Kommande maj blir det ny halvmara i och med Göteborgsvarvet för nionde (!) gången! Jag har inget konkret mål kring det än men det kommer. Primärt blir det min sambos första halvmara och det ska givetvis bli duktigt spännande i sig.

Men vi har fortfarande november så i väntan kör jag vidare och siktar på att mitt återvunna flyt i träningen håller i sig. Med Crossfit, AMRAP, filthy fifty och hundratals varv på löparbanorna i Ås. Det är också en av alla tjusningar med hösten och vintern. På sitt egna “charmiga” sätt.

Jag gjorde för övrigt mina första äkta och riktiga toes to bar i fredags. Rätt som det är så händer det!

AMRAP - Cristina

Crossfit - flyt i träningen

Crossfit - flyt i träningen

Utmattad efter träningen

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.