Träna på resan – gästbloggad hos Resia

Idag är jag gästbloggare hos Hallin på Resias blogg. Det handlar “såklart” om att träna på resan och allt runtomkring med lite smarta tips om packning, kläder och hur en kan se sig om på resmålet! Det är ju lite så jag (och även när vi är två/flera) tänker när det är weekend eller längre resor på gång. Och kanske därför jag inte shoppar så mycket heller när jag är ute, det får ju oftast inte plats i handbagaget.

Nog om det, in och läs inlägget! Hur gör du, brukar du träna på resan eller tar du semester även från det?

Gästbloggad hos Resia - Träna på resan
Den senaste resans ena morgonrunda – i Central Park, New York.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.