Att ta sig ur skiten

Att ta sig ur skiten kan vara svårare än en tror. Ofta. Ni vet, när ett beroende har kommit krypandes och etsat sig fast i huvud, kropp, själv. Och i det här fallet mobilen. Jag började ju spela Sim City för ganska exakt ett år sedan, ni kanske läste inläggen om starten och när skrytbygget tog form, och tänkte redan i maj att… nej, nu får det räcka. Helt irriterande svårt var det tydligen att bli kvitt begäret att bara bygga lite till, fylla ett kvarter till med bara några hus till och öka invånarantalet med bara några tusen till.

I oktober la jag av efter en ominstallation av mobilen. Jag gick på avvänjning första veckan. Nu, ett par månader senare är jag ren. Spelet har inte installerats igen och jag har plötsligt massor av tid över att göra annat på. Livsgnistan är liksom tillbaka. Härliga tider.

…och så gick jag igenom skärmdumparna jag tog i höstas. Då kom suget. Som att skicka in en före detta rökare på en dimmig pub i London och tro att hen ska komma ut rökfri. Haha!

Sim City - Buildit

Ta sig ur skiten - Sim City - Buildit

Ta sig ur skiten - Sim City - Buildit

Detta inlägg skrevs i samarbete med en lite mer ironisk del av mig.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

5 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.