Inte riktigt åt samma håll

Det är lite som vanligt. Staden och jag. Östersund och Dryden. Vi är inte på samma våglängd alla gånger. Drar liksom inte riktigt åt samma håll hela tiden. När jag är på väg åt ett håll så drar stan åt ett annat håll. I något sorts försök att få mig att stanna upp och tänka till. Det har hänt förut. Det kommer förmodligen hända igen. Ibland fungerar det. Ibland inte. Ibland är det för sent och ibland kommer jag på andra tankar.

Jag har klagat och gnällt på decembervädret som huserat i ett par veckor nu. Den där sorgen att lämna stan en sväng skulle ju inte kännas särskilt stor. Så igår, när jag gick hem från jobbet, så singlade det sådana där lugna och fina snöflingor ner och gjorde den mörka decemberhimlen lite ljusare än vanligt.

Precis som det ska se ut i december. Men det är så dags nu. Jag är ledsen kära Vinterstaden, men jag behöver ett break. Och jag tänker ta ett break. Då spelar det mindre roll att det numera ligger ett vackert vitt täcke utanför fönstret.

Att dra åt samma håll

Det idylliska snöfallet

Föregående inläggAtt ta sig ur skiten
Nästa inläggUnboxing Dreamliner
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

8 KOMMENTARER

    • Hört på ett möte idag. Jag: “Fan, julbordet ligger på samma tid som jag måste bege mig till flyget.”. Fick inga som helst sympatier av de andra mötesdeltagarna…

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här

Vinterinspiration

ICEHOTEL

BJÖRKLIDEN

LÅNGFÄRDS- SKRIDSKOR

IDRE HIMMELFJÄLL

TOPPTUR