Mer snö får gärna fortsätta falla

Jag satt och slet med lite bloggjobb och annat tidigare idag. Ute var det en ganska stilla sjö jag kunde se genom fönstret. En halvtimme senare började några snöflingor leta sig från skyn ner till marken och då, bara den korta stunden senare, hade ett tunt tunt istäcke lagt sig vid bryggorna i båthamnen. Det går fort när det väl tar sig. Isen får gärna ligga kvar och mer snö får gärna fortsätta falla. Det är snart decembers andra halva och då ska det vara vitt och kallt.

Förstår dock inte riktigt varför jag bryr mig om det så hårt i år, jag har ju mina skäl att fullständigt skita i det.

Well, mer snö får faktiskt fortsätta falla i vilket fall som helst, för det hindrar inte mig ett dugg. Inomhusträningen gör sig ju nästan som bäst just nu. I lördags kväll stack vi iväg och körde ett eget pass på Crossfit, för att ta igen fredagens inställda, och igår kväll var jag som vanligt på löparbanorna i Ås och körde intervallöpning.

Passet? Ordentlig uppvärmning följt av 3 min löp / 1 min vila. Åtta gånger. Avslutades med nerjogg i 3-5 minuter.

Noterat från passen: double unders är sjukt svårt, men någongång ska de väl sitta. Måste bara ge mig tiden och tålamodet att nöta. Ja, plus att det är så jädra fint att ha möjligheten till inomhuslöpningen på lyxiga löparbanor. Har sagt det förut, säger det igen. När is och mer snö gör utomhuslöpning med kvalitet svår så kutar jag varv efter varv på banor istället. Så sjukt tråkigt. Så fantastiskt roligt. På samma gång.

Så. Mer svett ikväll, i morgon kväll och på onsdag kväll. Crossfit-pass inbokade, men sedan blir det lugnt ett par veckor. En ska väl vila lite också, har hört att det där med återhämtning är bra grejer nämligen.

Mer snö och is på sjön

Helgträning

Föregående inläggKomma hem från resan
Nästa inläggAtt ta sig ur skiten
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar
Skriv ditt namn här