Ny resepodd – Att Resa-podden

Ända sedan jag började poddknarka för ett par-tre år sedan (avd. sist på bollen, men skit samma) har jag saknat en vettig resepodd på svenska. Visst, det annars utmärkta resemagasinet Vagabond har gjort ett i mitt tycke ganska misslyckat försök (och numera nedlagt?) men nu kanske det blir ändring på det. Den nya Att Resa Podden hade premiär förra veckan och det är bloggkollegorna Annika från Resfredag och Lisa från Livet från den ljusa sidan som har slagit sina kloka huvuden ihop och startat podden.

Första avsnittet avhandlade dels en presentation av värdarna själva och sedan pratades det olika kategorier av resenärer. I nästa avsnitt, som landar på nätet i mitten av december, utlovas det högst aktuella ämnet att fira jul utomlands och framöver verkar det bli aktuellt med gäster.

Som sagt, en färsk resepodd men som efter pilotavsnittet känns lovande. Reseintresserad och podknarkare? Då finns det flera skäl att dra igång en prenumeration! För mer information, surfa in på AttResaPodden.se men den finns också tillgänglig i exempelvis iTunes.

Ny resepodd - Att Resa Podden

9 KOMMENTARER

  1. sv:Jag håller med att det är något att sitta och bläddra i något i fysisk form, en helt annan känsla!

    Ja jag tyckte ochså att Vagabonds podd kändes minst sagt halvhjärtad och Att resa bådar väldigt gott tycker jag!

  2. Jag gillade podden också! Kanske för att man vet lite om tjejerna bakom men de verkar så proffsiga att det säkert blir jättebra. Ska bli spännande att höra gäster berätta om resor och allt som hör till runtomkring 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.