Unboxing Dreamliner

Brukar ni spana på unboxing videos? Packa-upp-prylar-filmer alltså, som härjar fritt och löst på Youtube. Pojkar och flickor, kvinnor och män i alla åldrar som packar upp sina nyinköpta prylar inför kameran och sedan berättar om sina första intryck. Jag brukar spana in dem titt som tätt, för att få intryck av hur prylen ser ut i händerna på folk och så vidare. Well, KLM tar det här ett steg längre och låter oss hänga med när de kör en Unboxing Dreamliner, 787:an som varit i luften sedan 2011 och som jag själv flög med till Los Angeles 2014.

Väldigt passande just idag faktiskt då jag kommer att sätta mig i just en Dreamliner och susa iväg en sväng. Det blir min andra upplevelse i planet och det ska bli intressant att se hur väl den lever upp till första resan. Den här gången härjar jag inte över massa tidszoner så jetlagen lär inte bli samma grej, men likväl en ganska lång flygresa.

Nåväl. Har ni inte sett KLM:s film så kommer den här. Unboxing Dreamliner. Varsågoda!

Omslagsbild: från KLM:s film ovan.
Det är inlägget är inte sponsrat.

Föregående inläggInte riktigt åt samma håll
Nästa inläggFem tips om Milano
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.