Nygammal utmaning för 2016

Så, precis innan nyårsklockorna klämtade fick jag frågan om en utmaning för 2016. Egentligen ett ganska enkelt beslut men det ska ändå fattas (och betalas, hej hej årets svåraste månad…). Ett par timmar innan priset höjdes och klockan slog över midnatt satt jag så med kvittens på beställningen. Hej och hå, Göteborgsvarvet har nu fått sällskap. Tough Viking ska pressa mig till nya nivåer en gång till och den 27 augusti smäller det i Stockholm.

Ni kommer kanske ihåg mitt premiärlopp från augusti 2014, om den där tävlingsdjävulen och när jag fick ont i mina yttertuttar. Loppet är ju en annan typ av utmaning än vad Varvet är. Där Varvet “bara” är att springa den där halvmaran rakt upp och ner så handlar ju Tough Viking om att göra samma sak plus alla hinder som ska passeras. Simma isvak, krypa under taggtråd, springa genom eld, monkey bars, elchocker, klättra över väggar. Och så vidare.

Utmaning för 2016 som sagt, en bra sådan med tanke på den allsidiga träning jag ändå kör. Primary target då? Jag får lov att återkomma till det. Det är svårt att sätta tidsmål med ett sådant här lopp men nog borde jag, med Crossfit och löpning, greja en snabbare tid än de 1:52h jag sprang på sist. Jag har inte ens något spikat tidsmål till Varvet än. Kanske läge att bestämma sig för det också.

Så. Har du någon utmaning för 2016? Är du sugen på att hänga på? Än finns det platser över

Utmaning för 2016

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

9 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.