Resebloggartävling på travelmarket.se

Nu är dryden.se med i en resebloggartävling igen. Eller två, för att vara sådär göttigt övertydlig. Det är Travelmarket.se som anordnar ett litet bloggpartaj med fina priser i potten. “Jaha, priser. Kul för dig…” tänker ni. Jo men precis, som skulle innebära att jag kan åka på fler resor. Fixa mer fint material och inspiration hit till dryden.se. Åka ut och reka fler ställen. 

För er skull alltså. Bara en sån grej, det tycker ni väl att det är värt?

Skämt å hemsido. Måste jag skicka in er på en sajt och tvinga er att rösta på min blogg? Ja, det går. Men nej, ni behöver inte. Så här fungerar det.

  • Skandinaviens bästa reseblogg. Här gäller det att samla röster och vill du rösta på bloggen så gör du det här. Flest röster vinner. Enkelt så.
  • Sveriges bästa reseblogg. Här är det en jury som bestämmer vinnaren och det baseras på reseinspiration, design, användarvänlighet, kvalitét på innehåll och lite sådant där annat som jag generellt sett jobbar väldigt hårt med. Det bästa av allt? En behöver inte ragga röster och sånt gillar jag.

Så. Tävlingen är igång och håller på drygt halva februari. Lycka till alla resebloggarkollegor där ute!

Bild: Travelmarket.se

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här