Som jag skrivit förut så är det nyttigt att bege sig utanför hotellens väggar och putsade fasader när en är på besök i andra länder och världsdelar. Medan all inclusive-koncepten lever på sin livskvalitet med infinity-pooler och välstädade stränder så pågår fortfarande vardagslivet utanför murarna. Med kossor på på stranden, politiskt klottrade fasader, spindlar stora som knytnäven i stora nät ovanför gatan och barn som nyfiket betraktar oss blekansikten när vi vandrar genom byn. Det här är streets of Nungwi. Semesterlyxen bakom kulisserna.

Kossor på stranden i Nungwo

Spindel på Zanzibar

Streets of Nungwi

Politiska klimatet på Zanzibar

Streets of Nungwi

Streets of Nungwi

Nungwi - då bor man granne med havet

Nungwi - då bor man granne med havet

Zanzibars norra spets

Sköldpadda

12 KOMMENTARER

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här