Streets of Nungwi

Som jag skrivit förut så är det nyttigt att bege sig utanför hotellens väggar och putsade fasader när en är på besök i andra länder och världsdelar. Medan all inclusive-koncepten lever på sin livskvalitet med infinity-pooler och välstädade stränder så pågår fortfarande vardagslivet utanför murarna. Med kossor på på stranden, politiskt klottrade fasader, spindlar stora som knytnäven i stora nät ovanför gatan och barn som nyfiket betraktar oss blekansikten när vi vandrar genom byn. Det här är streets of Nungwi. Semesterlyxen bakom kulisserna.

Kossor på stranden i Nungwo

Spindel på Zanzibar

Streets of Nungwi

Politiska klimatet på Zanzibar

Streets of Nungwi

Streets of Nungwi

Nungwi - då bor man granne med havet

Nungwi - då bor man granne med havet

Zanzibars norra spets

Sköldpadda

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

12 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.