Så klappar vi ihop januari och förpassar även den månaden till historieböckerna. Det där brukar ju vara en månad när det tas tag i saker och ting, även om jag inte tramsar runt med nyårslöften och sådana saker. Det har ju genom åren varit en månad när försäsongen dragit igång och alla rutiner satt sig, allra helst när det kommit till träningen. Så var ju tanken även i år. Det skulle liksom bli en kickoff och framförallt nu när Göteborgsvarvet stundar i maj även den här gången. Well, det där med rutiner är inget som jag tänker skryta om i min kommande biografi när januari 2016 omnämns. Tvärtom.

Det satte sig ju aldrig riktigt.

Två intervallpass har jag hunnit med och tre-fyra pass på Crossfit. På en månad. Det är ju pretty bedrövligt faktiskt men saker har inte riktigt ramlat på sin plats. Det har varit familjemiddagar och after works, skidåkning och fotosessioner. Plus ungefär massor av bloggande just den här månaden där bland annat Zanzibar har summerats, inklusive några arga mail till Ethiopian Airlines i vår jakt på kompensation kring förseningen vid jul (mer om det i ett kommande inlägg). Och så har jag bokat en ny resa men det ska jag också återkomma till.

Well. Fullt ös. Då har träningen fått avstå. Märkligt men sant. Men nu är det februari och plötsligt känns allt vid sidan om jobbet lite lugnare. Det kanske gör att jag kan få lite mer ro, bättre planering och mer svett som rinner i pannan där i Jämtkrafthallen en sen söndagkväll. Det är planen i alla fall.

Januari rundades hur som helst av i långhelgsstil. Det var resebloggarafterwork i Stockholm i torsdags när Travel Massive höll event, nerresa vid lunch och hem med sista planet framåt 23-tiden. Sedan blev det jobbkickoff i fredags och som festfixare är det ju alltid lite mer att stå i (och vilken bra fest det blev!). Och så Sundsvall i helgen med äventyrsbad, middag i ett hus där jag blev kär i fåtöljen framför kaminen plus en fantastiskt skön natt med tio timmars oavbruten sömn. Det verkar på något sätt som att jag behövde det. Ja, plus en världspremiär av frozen yoghurt igår, avdelningen Jävligt Sist På Bollen.

Så. Lite bilder från långhelgens alla happenings. I övrigt så kan vi bara konstatera att det är februari. Låt rutinerna landa och träningen ta fart. Heja!

Travel Massive på Teatern vid Skanstull
Travel Massive på Teatern vid Skanstull
Travel Massive på Teatern vid Skanstull
Travel Massive på Teatern vid Skanstull
Mat och Resebloggen, Dryden och Livet från den ljusa sidan. Foto: Oh darling, let's be adventurers
Mat- och resebloggen, Dryden samt Livet från den ljusa sidan. Foto: Oh darling, let’s be adventurers
Festfixarn - Dryden
Jobbkickoff på Arctura i Östersund med en av festfixarna.
En plats för lugn och ro
En plats för lugn och ro.
Frozen Yoghurt på BirstaCity
Frozen Yoghurt på Birsta City i Sundsvall.

2 KOMMENTARER

  1. Du! Om någon timma publiceras ett inlägg på min blogg om just varför vi inte behöver följa rutiner jämt – det kanske kan få dig att känna dig lite bättre 😉

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här