Dryden på Instagram

Bloggen är ju bloggen. Här finns det texter och bilder, bilder och texter. Men det finns lite till förutom bloggen. Jag hänger till exempel även på Instagram, där jag postar bilder med (o)jämna mellanrum. Allt mellan himmel (flygplansvingar är så högt upp jag kan komma) och jord (löparbanor, stränder, taxiresor eller promenader till jobbet). Och även under ytan, de gånger jag får för mig att dyka ner och se mig omkring, som på Zanzibar. Så, för eventuellt nytillkomna tittare och läsare så hälsar jag er även välkomna till Dryden på Instagram. Där har bilderna definitivt huvudrollen!

Vi syns väl där?

Dryden på Instagram

Montage från mitt Instagramkonto under januari 2016.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.