Dubbelpass och träningsvärk

Januari går ju som bekant inte till historien som den träningstätaste månaden direkt och det märks. Inte alls lika stark (känns det som/inbillar jag mig) som i december. Förfallet går fort, uppbyggnaden går långsamt. Nu låter det kanske allvarligare än det är och så lär det nog bara men allt är ju relativt. Skit sak samma. Bästa botmedlet för en icketränad (nåväl) kropp men kanske främst för psyket? Dubbelpass och träningsvärk.

Det blev ett crossfitpass i tisdags och i onsdags festade jag till det ordentligt. Först ännu ett pass på Crossfit Östersund med axelfokus, följt av ett fys- och löpintervallpass i Ås en timme senare. Armhävningar efter ett axelpass är ju lagom mysigt och sega ben efter tisdagens front squats och sittfrivändningar följde mig alla varv på löparbanorna.

På tal om ingenting. Löparskor skulle jag ju köpa nya.

Det behöver väl knappt tilläggas att jag somnade ganska snabbt när jag väl tagit en varm och skön dusch hemma framåt 23-tiden i onsdags. För att inte tala om den där fina träningsvärken som dök upp igår och som fortfarande håller i sig idag.

Så. Fredag. Vi firar väl det också. Crossfit ikväll. Ses vi?

Dubbelpass och träningsvärk
Crossfit Östersund och löparbanorna i Ås. Arkivbild.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

  1. I januari blev det inte så mycket träning här heller. Ont i knäna. Annars, om jag varit i form, hade jag gärna sprungit ett av världens vackraste lopp förra helgen! Läste du om det?

    • Wow, jag kollade inlägget om loppet nu och det ser ju helt fantastiskt ut. Det är golf eller löpning som tillslut gör att jag tar mig till ännu obesökta Portugal? 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.