En vinnare ändå

Kommer ni ihåg tävlingen som Travelmarket anordnade, Sveriges bästa reseblogg? Jag har ju outat lite om det och kanske framförallt att jag landade som finalist och topp-tio när det började dra ihop sig till avgörande för ett par veckor sedan. Bara det liksom. Topp tio, plus att jag landade på Expressens lista över de tolv bästa resebloggarna just nu! Igår avslöjades vinnarna och nej, jag vann inte men jag känner mig som en vinnare ändå (trots att jag avskyr att kalla mig vinnare om jag inte vunnit på riktigt).

Konkurrensen var ju inte att leka med och segrare blev tillslut Fantasiresor, följd av Resfredag och Livet från den ljusa sidanGrattis till er, Sofia, Annika och Lisa!

Som sagt. Konkurrensen. Tillika bloggkollegor. Stenhårt. Och roligt. För alla resebloggare, en blogggenre som är på stark marsch framåt. Jag själv tänker köra vidare på inslagen väg och bjuda på mer reserelaterat material. Texter. Bilder. Erfarenheter. Guider. Tips. Samarbeten. Hyllningar. Sågningar. Och så lite personliga reflektioner och svettiga träningsinlägg emellanåt. Har du förslag på vad som ska synas här så lämna gärna en kommentar eller dra iväg ett mail.

Och självklart också ett tack för att du läser!Vinnare är korade

 

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.