Plötsligt händer det – skatten återfunnen!

När en minst anar det. På en plats en inte räknat med. Där och då. Här och nu. Så… ja, då plötsligt händer det. I över ett år har jag letat efter mina bortsprungna långfärdsskridskor. 6 januari förra året gjorde jag en efterlysning här på bloggen och skrev då bland annat…

Senast jag använde dem? Mars 2013, på Medvinden.

Vad hände då idag? Jo, av en händelse fick jag ett ärende ner i förrådet. Samma förråd som jag vänt upp och ner på tre gånger. Där, på grannens hylla i vårt delade utrymme, såg jag en kartong som lite utstrålade ”Belongs to Dryden” som jag inte tittat i förut. Jag drar ut den och… boom. Överst i kartongen, så att jag vid nedpackandet förmodligen tänkt att ”de ska ligga synliga så att jag lätt hittar dem”. Att den stod på grannens hylla beror högst troligt på att jag lånat utrymmet eftersom vår egen varit överbelamrad med skit.

Så. Vad dolde sig mer i kartongen? Två jackor jag saknat, ett par täckbrallor vi letat efter, två par skidhandskar som jag undrat över (och som jag ersatte med ytterligare ett par nya så nu har jag tre par…), ett par skitans sköna ullvantar och så en Man United-mössa jag glömt bort att jag äger. En vinterkartong med andra ord. Ja, precis som jag spekulerat i, med tanken att ha alla vintergrejer samlade på samma ställe. Ett sånt där, ni vet… ”bra ställe”.

Så plötsligt händer det. Rena rama julafton och det här betyder ju att det rimligtvis bör bli lunchåkning på Medvinden i veckan. Heja! Frågan är ju bara vad jag ska göra med de två-tre tusen som jag mentalt redan spenderat på en ny uppsättning skrillor och pjäxor.

Förslag, någon?Plötsligt händer det - Långsfärdsskridskor

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Haha, jag älskar när man kan treata sig själv med överraskningar sådär. Lite ekorre style liksom.

    Har aldrig provat långfärds, men är riktigt sugen. Älskar ju inlines och tänker att det är lite samma?

    Ang pengarna – kanske lägga dem på….en resa? 🙂

    • Resa… det var ju ett nytänk utan dess like. 😛

      Ekorre förresten. Kallades, efter att ha sett På andra sidan häcken, för Hammy ett tag. Det var nog en komplimang. Tror jag.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.