Smart kabelhållare av pappersklämma

En smart kabelhållare är något jag haft span på ett tag men det var först häromdagen, efter ett inspirerande filmklipp, som jag bestämde mig för att testa. Varför? Tja, kabelhärvor står ganska högt upp på min shitlist (så egentligen borde jag fått tummen ur här hemma långt tidigare). Jag vet inte hur många gånger jag har svurit över skiten när de trasslat ihop sig, för att inte tala om när en stoppar ner ett snyggt hoplindat headset i jackfickan för att ett par timmar senare plocka upp ett knippe kabelspaghetti.

Vad behövs då? Faktiskt bara en pappersklämma, eller flera beroende på hur många kablar som ska ordnas upp. De här finns ju att köpa lite varstans men jag hade ändå vägarna förbi Clas Ohlson, så jag slog till på en tiopack med sex stycken 19mm och fyra 25mm. Resultatet? I det närmaste perfekt! De behöver inte klistras fast och är fullt portabla. Om de lämnar märken ska jag låta vara osagt, kanske får återkomma om ett år eller så. Dock, de här små jag köpte räckte inte åt för att fästas i bordsskivan då den var för tjock. Tips är att då hellre satsa på en storlek större av klämmorna.

Nu löste det sig för mig ändå eftersom mitt Macbook-ställ (BookArc från TwelveSouth) visade sig vara utmärkt för ändamålet. Slut på trassel och sladdjakt på golvet efter de gånger jag tagit med mig datorn på annat håll än vid skrivbordet med den externa skärmen.

Och så självklart ordning, reda och ro för själen. Jag gillar sånt!

Smart kabelhållare

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.