Sveriges bästa reseblogg – en av dem!

Vilken tisdag de blev då. Käranån. Det sista som hände var att United läxade upp Stoke. Det vanns inte bara med 3-0 och det gjordes inte bara mål i första halvlek (vilket alltså inte hänt på Old Trafford sedan i höstas), det var ju riktigt vackra mål också! Akademiungar, snabba omställningar och en pånyttfödd Wayne Rooney vars 2016 startat som om han vore 18 igen. Och sedan då? Tja, den här bloggen, kära vänner, har fått uppmärksamhet. I kategorin Sveriges bästa reseblogg. Inte bara en gång utan två, inom loppet av några timmar! Alltså, jag suger fortfarande på den karamellen så här ett dygn senare.

Och. Innan jag går vidare så vill jag så klart passa på att tacka alla er som släpar er hit med ojämna mellanrum och både läser och kommenterar inläggen här. Utan er hade jag nog förmodligen bloggat ändå (true story) men vetskapen om er läsare och all den härliga feedback som ramlar in gör ju arbetet onekligen betydligt roligare. Så. Tack. Tack igen!

Så. Vi kan börja med nyheten som jag fick levererad vid morgonens första mugg kaffe, när Expressens Allt om resor tog upp Dryden.se som en av Sveriges tolv bästa resebloggar just nu. Sällskapet på listan går inte av för hackor heller och flera av bloggskribenterna träffade jag bland annat på förra veckans Travel Massive i Stockholm. Hela artikeln är ett grymt bra betyg och riktigt fin publicitet för en blogggenre på stark frammarsch och för mig är det stort att vara med på den celebra listan!

Dessutom, lustigt att mitt inlägg om varför New York suger fick fokus i artikeln samtidigt som Annas blogg om New York också var med på listan. Kontraster. Jag gillar sånt.

Expressen - Allt om resor

Den andra nyheten lät inte vänta på sig när ett mail landade i inkorgen ett par timmar senare, där jag satt med dagens andra mugg kaffe. Kommer ni ihåg resebloggartävlingen hos TravelMarket.se? Dels den om Skandinaviens bästa reseblogg, där röstningen fortfarande pågår men också tävlingen om Sveriges bästa reseblogg, där en jury ska utse finalister och vinnare. Där är vi nu och jag är en av de tio kvarvarande finalisterna i den tävlingen.

Topp tio. En av tio i topp. Och så vidare. Utan att ha behövt att jaga en enda röst. Det är så jag vill vara i topp, om jag ska vara riktigt ärlig (och det ska jag ju).

Travelmarket.se - bloggtävling

En dag i början av februari 2016 gick jag och tog lunch med årets hittills kanske fetaste leende. Nominerad i kategorin Sveriges bästa reseblogg på ena stället och rankad som en av landets tolv bästa på andra. Idag är det onsdag. Jag tar med mig leendet från igår och kör ödmjukt vidare.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

21 KOMMENTARER

 1. Helt underbart kul! Återigen, stort och välförtjänt grattis. Det är tydligen vid kaffet som de goda nyheterna kommer. 🙂

  Ja, visst var det underbart att de i samma lista hyllade både din sågning och min lovprisning av New York.

  Man brukar ju säga “en olycka kommer sällan ensam” och i det här fallet gäller samma sak, fast tvärtom. Nu rullar de positiva händelserna på, för många av oss resebloggare. Och lite extra för er som finalister så klart! Heja på!

  PS. Bokade själv just årets första resa! (INTE till New York.)

  • Fantastiskt kul, Anna! Tack! 🙂 Och hoppas att du får en bra Rom-resa. Var det 30 år sedan sist så borde det ju nästan räknas som en ny stad…

 2. Helt klart välförtjänt! Har läst denna blogg länge men aldrig kommenterat. Gör det nu och säger tack! Uppskattar att den är välskriven, med ett unikt språk (sällsynt i bloggar) och lagom personlig. Fokus på läsaren. Har man en gång börjat läsa dina texter är det svårt att sluta! Fortsätt som du gör! Skulle själv uppskatta mer lokala tips (läs Stockholm och västkusten).

 3. Japp, ni har ju en stående inbjudan till väst/bästkusten och Varberg hela familjen <3
  Varberg är utsedd till årets stadskärna och bästa landsbygdskommun!!
  Ska bli roligt att höras och träffas!!!!!
  Kram Kicki

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här

Vinterinspiration

ICEHOTEL

BJÖRKLIDEN

LÅNGFÄRDS- SKRIDSKOR

IDRE HIMMELFJÄLL

TOPPTUR