Bucketlist, Dryden-versionen

För ett tag sedan avhandlade jag min bucketlist när det kommer till flygfetischism. Listan ska ju betas av och det går faktiskt ganska bra just nu, men mer om det i ett senare inlägg. Det finns ju fler listor att jobba med och en av dem har ett tema förankrat i mig själv. Eller hur jag ska uttrycka det. Dryden-resmål. Alltså. Resmål som har med Dryden att göra. Inte mig som person utan som… ja, alltså. Dryden.

Så här, i bakvänd ordning.

5. Dryden, Ontario, Kanada
En liten skithåla som inte ser mycket ut för världen men heter det Dryden så är det ju alltid… Dryden. Kanada står dessutom än så länge obockat på att-resa-till-listan så om jag någon gång får för mig att göra en roadtrip från Montreal till Vancouver (rimligt) så ligger ju Dryden på vägen. Rimligt som sagt och väl värt att stå med på min bucketlist.

4. Dryden High School i NY, USA
En skola i ytterligare en liten obetydlig ort (Dryden (!) med runt 2000 invånare, passande nog som Brålanda ungefär), den här gången i nordöstra USA. Det känns ju inte som något jättesexigt resmål men Dryden är Dryden och går det att fylla en kunskapslucka så är ju det här platsen att göra det på.

3. Dryden Road, Houston Texas, USA
Mitt i vad som via Google Streetview närmast kan liknas den amerikanska drömmen. Villadrömmen. Små och fina hus längs en liten gata i ett förhållandevis centralt läge av Houston. Går rakt in på listans tredjeplats tack vare… de fina träden? Typ.

Dryden Rd, Houston

2. Dryden Street i London, England
Det kanske enklaste resmålet att sätta sin fot på, det går ju hyfsat med flyg till London årets alla dagar. Det bisarra är väl att jag varit bara ett par kvarter därifrån, vid senaste besöket 2012 då vi strosade i Covent Garden en stund. Helt utan vetskap om vilken magisk gata som varit i närheten. Gör om, gör rätt. Helt enkelt.

Uppdaterad 2018-02-17: Dryden Street i London är numera ikryssad!

1. Fd. Dryden Flight Research Center
Så. Högst upp (eller längst ner då) på min bucketlist. Jag skrev om det för ett par år sedan, när NASA döpte om ”mitt” eget flygcenter till Armstrong Flight Research Center. Petad av mannen som var först på månen. Jaja, nåväl. Det kunde ha varit värre. Så, det heter ju inte Dryden längre så vad gör det på listan? Well, eftersom det fortfarande står ”Dryden Flight Research Center” vid en googling så står det fortfarande ohotat över Dryden-platser jag vill besöka. Och givetvis är det ju något flygrelaterat, vad annars? Och att åka tillbaka till LA kan jag väl göra. För sakens skull.

Bucketlist #1 - Dryden Flight Research Center

Har du några favorit-Dryden-platser som du vill resa till? Du behöver inte svara på den frågan om du inte vill.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

5 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.