Familjer på äventyr och sist på bollen

Det kan vara så att jag är aningens sist på den här bollen men hellre det än aldrig. För det är väl så att vi aldrig pratat om Familjer på äventyr på den här bloggen va? Nej, jag tror inte det. Då är det dags. Det var när säsong 2 började rulla på SVT Play tidigare i vinter som jag upptäckte att det här var en pärla jag helt enkelt ägnat på tok för lite energi. Så, eftersom tvångstankarna tog överhand vad gäller den kronologiska ordningen så dumpade jag S02 och backade bandet till första säsongen istället.

Först började vi titta själva, utan barn, men halvvägs in blev det bara uppenbart att det här även skulle uppskattas av de yngre förmågorna. Om det gjorde! Det är inte ofta vi kan locka med något som alla vill se (av någon anledning är jag oftast själv framför Premier Leauge men sitter å andra sidan aldrig med och kollar på deras skräpserier på Netflix…) men det här satt som ett smäck.

Och när säsongen rullade mot sitt slut så satt vi där med vemodet i halsen efter att ha sett livet i Indonesien med resor in i Borneos djungler, kringflackande på Nya Zeeland, båtlivet från Karibien till Sverige via både New York och Grönland. Plus veteranernas hotelldrift i Brasilien. Har ni inte sett så finns hela första säsongen av Familjer på äventyr på Youtube, kika in på den här sidan.

För vår del så kommer säsong 2 också att klaras av, var så säkra.

Det som också är roligt är att det går att följa familjerna så här i efterhand (eller i alla fall ta del av livet när det begav sig), via deras bloggar.

Familjer på äventyr

Bild: från TV-serien, via SVT.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

    • Ja, jag gillade verkligen S01 och har som sagt S02 framför mig/oss. Återstår att se var det slutar. Tack för länken också, det blir fikaläsning i morgon. 🙂

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här

Vinterinspiration

ICEHOTEL

BJÖRKLIDEN

LÅNGFÄRDS- SKRIDSKOR

IDRE HIMMELFJÄLL

TOPPTUR