Tugga snö på de jämtländska vidderna

Okej, eftersom jag har ett par-tre ton med självdistans emellanåt så kan jag så klart inte låta bli att posta även den… ehum… de vurpor jag lyckades åstadkomma på turen till Vita Renen i fredags. Jag lovade ju att de skulle få stanna offline men de var helt enkelt för vårvintriga för att slutförvaras på en NAS i en mörk garderob. När man inte åkt längdskidor på tio år så faller (…) det sig naturligt att få tugga snö emellanåt.

Så är det väl att ha en fotograferande bror i hasorna antar jag. Kan leva med det eftersom jag ofta själva är den som fotograferar andras små missöden lite här och var.

Sa jag vårvinter? Inte? Vårvinter. I Jämtland. Den kan te sig på lite olika sätt. Allt från klarblå himmel till det här med att tugga snö. Lika charmigt oavsett.

Turskidor i Edsåsdalen mot Vita Renen

Skidåkning i Edsåsdalen

Vurpa på längdskidor

Att resa sig upp

Dryden får tugga snö

Foto: Robert Rydén, www.robertryden.se.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.