Tugga snö på de jämtländska vidderna

Okej, eftersom jag har ett par-tre ton med självdistans emellanåt så kan jag så klart inte låta bli att posta även den… ehum… de vurpor jag lyckades åstadkomma på turen till Vita Renen i fredags. Jag lovade ju att de skulle få stanna offline men de var helt enkelt för vårvintriga för att slutförvaras på en NAS i en mörk garderob. När man inte åkt längdskidor på tio år så faller (…) det sig naturligt att få tugga snö emellanåt.

Så är det väl att ha en fotograferande bror i hasorna antar jag. Kan leva med det eftersom jag ofta själva är den som fotograferar andras små missöden lite här och var.

Sa jag vårvinter? Inte? Vårvinter. I Jämtland. Den kan te sig på lite olika sätt. Allt från klarblå himmel till det här med att tugga snö. Lika charmigt oavsett.

Turskidor i Edsåsdalen mot Vita Renen

Skidåkning i Edsåsdalen

Vurpa på längdskidor

Att resa sig upp

Dryden får tugga snö

Foto: Robert Rydén, www.robertryden.se.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.