Det blev inte bara härliga stillbilder från Zanzibar, jag körde även rörligt både med mobilen och en lånad GoPro runt på ön, som när vi snorklade och dök. Nu har jag klippt ihop det materialet (avd. saker man gör på 38000 fot och flightmode råder) och gjort en kortfilm från Zanzibar av det, som numera huserar på Youtube. För enkelhetens skull lägger jag upp den direkt här.

Alltså. Varje gång jag tittar på bilder och nu ser den här filmen så blir jag så jädrans glad. De här upplevelserna som vi hade på ön kommer jag att ha med mig länge och framförallt vår lyckade kombination mellan skönt liv med stränder och dagar fyllda med aktiviteter i perfekt tempo. Semester när den är som absolut bäst.

Så. Moments of Zanzibar. Från mig. Till er. Och om ni fortfarande inte har några planer för den kommande julen så… ja, just saying.

17 KOMMENTARER

    • Precis Anna, det är också enkelt att visa upp. Korta klipp är grejen och att hålla filmen ganska kort även på det stora hela. Ingen orkar titta på råmaterial i en timme medan presentatören bläddrar bland massa filmfiler.

    • Ja, skumpig är ju bara förnamnet! Förutom att vägarna i sig var i ganska dåligt skick så hade de ju mer fartgupp än i Trollhättan. Fattade ingenting först men det gick ju snart upp för mig – de kör ju ändå på som galningar, vissa.

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här