Meetup av klass

I måndags, efter att jag klivit upp mitt i natten, fångat kvart-i-sju-flyget med BRA till Bromma och sedan jobbat en hel dag i Sumpan, så var det dags för en liten meetup. Resebloggarmeetup. Jag mötte upp Katarina från Äntligen Vilse på hotellet och tillsammans gick vi faktiskt inte vilse utan landade ganska obehindrat ute vid Pampas Marina. För där bor Peter och Helena, bloggarna på FREEDOMtravel.

Alltså. Märkligt ställe det där. En båthamn där folk sonika bor. Året runt. Jag har ju själv en båthamn som närmaste granne i Skärgår’n på Frösön men vid den här tiden på året är den inte bara tom, den är väldigt isbelagd också och jag skulle bli ytterst förvånad om någon valde att ha det som åretruntboende. Typ.

En aning skillnad mot Pampas med andra ord. Peter och Helenas båt, Freedom, är en egenhändigt renoverad pjäs som ligger och guppar vid en brygga. Där satt vi en hel kväll, åt en utsökt fisksoppa och snackade om sådant som resebloggare snackar om. Resor. Och bloggar. Plus resor. Och bloggar. Det känns liksom logiskt på en sådan här meetup.

Bloggarna då?

Katarina bildbombar på Äntligen Vilse och gör det med ett bildspråk som tilltalar mig, titta exempelvis på inlägget från Island. Alltså. Hon har dessutom förmågan att fånga det där som många andra bara passerar förbi i den hetsiga vardagen, som Slakthusrundan. Väl värd ett besök. Hon ska snart iväg på en roadtrip till Skåne också, något att hålla utkik efter!

Peter och Helena är kanske mest kända som husbilsägarna som drog på semester i Europa. I ett år. Och de lyckades dessutom klämma in det mesta från Normandie, Portugal och färja till Grekland med en aningens spartansk sovplats. Och så vidare. De fortsätter blogga (om vår resebloggarträff bland annat). Och att resa.

Så. Uppstigning 05 och så slocknade jag inte förrän framåt 01. Turnélivet ni vet, det kan ju te sig sådär ibland. Tydligen.

Pampas Marina och Äntligen Vilse.

Pampas Marina, Stockholm

Pampas Marina, Stockholm

Resebloggare på meetup

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

11 KOMMENTARER

  1. Alltså. Nu är jag irriterad på riktigt. Får kommentera två gånger. Något gick fel och jag hamnade i Luzern typ, eller nått sånt. Sen blir jag fucking irriterad på att du lyckas ta de grymmaste bilderna med din mobil, jag smäller av! Jädr mobil. I övrigt great kväll!

    • Märklig fel, Katarina och jag förstår inte hur det har uppkommit. Hojta gärna om det händer igen. Och tack för bildcred. Sitter dock mer i fotografen än kameran, you should know som själv tar fina bilder. 😉

  2. Åh, vad roligt och trevligt. Att kliva upp tidigt en morgon för en höjddag med dessa godingar, var nog värt varenda minut. Jag blir så lycklig då jag ser vad bloggens värld ger och tar. Alla dessa möten med likasinnade är så roligt. Synd bara att Stockholm är så ocentralt; )

    • Jag håller med, Katta. Stockholm är alldeles för ocentralt för sådana här påhitt. Måste ta det en bit norrut nästa gång tycker jag. 😉

    • Linda, du kanske får knacka på nästa gång du har vägarna förbi. Jag tror nog att både Peter och Helena gärna tar emot fler resebloggarbesök. 🙂

  3. Åh vad roligt att se bilderna härifrån! 🙂 Och håller med, jättefina bilder tagna med en mobil!! Väääldigt kul att träffas också, bra initiativ där! 🙂

  4. Det är en riktigt häftig båt de har, Peter och Helena. Fast själv får jag lite tvångstankar om att gå i sömnen på natten, gah! 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.