Vlogg om en kamera och resekudde

Nu strax innan avresan till Vancouver har jag fått två produkter hemskickade till mig som jag tänker passa på att testa där på andra sidan Atlanten. Dels är det en kamera i form av en Sony RX10ii samt en ny typ av resekudde som heter Ovaer. Jag går igenom dem lite snabbt i ett videoblogginlägg, där jag också passar på att dra på mig kudden. Och dess medföljande luva.

Inget för säkerhetskontrollen direkt…

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

7 KOMMENTARER

  1. Håller med Linnea, grymt!! Ska bli riktigt roligt att höra vad du säger om nackkudden, helt klart sugen på en.

  2. Haha Anna, tack! [Drajden] eller [Dryden] är ju lite beroende på vilken internationell touch du vill ha på det. Senaste veckan har jag varit [Drajden] men i Sverige blir det helt enkelt [Dryden]. Och det bästa av allt är att du får välja själv. Kärt barn osv. 😛

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.