Sjöflygplan över Vancouver – en födelsedagspresent till mig själv

Det har ju blivit lite av en tradition här på bloggen att fira in bemärkelsedagen varje år. På olika sätt. Jag är egentligen ingen speciellt högaktad festprisse utan det får lite bli som det blir. Ena året blir det en pizza på balkongen, andra året jobbar jag, det tredje året ett blogginlägg om saken och det fjärde så… tja, ger jag mig själv en födelsedagspresent och drar med ett sjöflygplan över Vancouver.

Alla sätt är bra. Utom de dåliga.

Så jag tummade på tidszonerna, var lite före min tid (nio timmars diff, Vancouver – Östersund ni vet) och gav mig själv en present av sällan skådat slag. När klockan passerat strax efter svensk midnatt lyfte jag från hamnen i Vancouver för en flygtur som inte påminner om något annat jag gjort förut. Och då har jag ändå flugit på några ställen. Både i stora plan och små plan. Alltså, små plan. Och stora plan.

En repa över stan. Downtown. West end. Stanley Park. Lions Gate Bridge. Och så upp i bergen. Ovanför Capilano. Förbi Grouse Mountain. Och så rundade vi Brunswick Mountain. Alltså. Ord kan nog inte beskriva upplevelsen.

Så här. Kanada levererar i allmänhet. Vancouver i synnerhet. Även på födelsedag nummer 36 i ordningen.

FILM | Youtube från min flygtur över Vancouver

Flightseeing Vancouver
Harbour Air, Vancouver
Harbour Air, Vancouver
Hamninloppet, Vancouver
Dryden goes flightseeing
Vancouver, Kanada
Vancouver BC
Flightseeing Vancouver
Födelsedagspresent
Flightseeing route

9 KOMMENTARER

    • Verkligen, rekommenderas varmt och inte bara i Vancouver! Flygturer i mindre plan så här ger en fantastisk närvaro också.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.