Internationella burgardagen och Madrid

Eftersom Maria häromdagen upplyste mig om att det igår var internationella burgardagen, cykelns dag och den stressfria dagen så var det ju bara att sälla sig in i hennes planer. Det blev således en cykeltur in till stan, en ganska tillbakalutad stund i soffan med lite FIFA (det var dock min helt egna plan) samt då självfallet en burgare. Vädret i helgen har ju dessutom varit ganska skonsamt så vi tog ner grejerna till kajkanten och satte oss där en sväng. Bryggorna gnisslar, vattnet kluckar, båtarna börjar ta plats. Sommaren är på ingång. Fina grejer.

Internationella burgardagen

…och så rundades ju klubblagssäsongen av i och med Champions League-finalen på en av mina absoluta favoritarenor, San Siro i Milano. Broderskeppet kom över en sväng och vi satt med några öl och såg på när Ronaldo till slut dundrade in den avgörande straffen och tog pokalen till Madrid. Eller ja, den hade ju kommit till Madrid oavsett eftersom motståndet hette Atlético.

San Siro i Milano

Champions League

En ganska trist final där planens bäste kanske borde fått lyfta pokalen på egen hand istället. Ja, domaren alltså. Mark Clattenburg. Bästa moment idag? När han garvade åt Pepes genomfåniga skådespeleri som han ständigt ägnar sig åt. Jävla lallare, den där Pepe. Snark.

Och självklart värt att nämna – årets första golfslag (i slutet på maj, sånt är golflivet i Jämtland). Vi stack ut på rangen en sväng och slog några korgar och det var minst sagt ett skönt återseende. Både att svinga klubborna, höra ljuden av rena och fina golfslag och så blicka ut över fjällen. Så klart. Nu ska jag väl ta och betala in avgiften också så jag kan dra ut och lira nästa helg.

Vad har ni ägnat er åt i helgen? Stressfria burgare och cykelturer?

Östersund Frösö Golfklubb

Säsongens första golfslag

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

6 KOMMENTARER

  1. Inga burgare här… Men jag sitter bara och undrar om det är det där nya hamburgerbrödet som enligt reklamen ska ”passa bra för matfotografer”. Tyckte att det var ganska kul… 😉

    • Haha, det kanske det är? Ingen aning men ja, det gjorde sig bra både på bild och i munnen. Vi har helt slutat köpa de här vita ”vanliga” bröden. Antingen kör vi på mAx-bröden eller från och med nu de här på bilderna ovan, som var premiär igår.

  2. Jag fick också äran att se lite av denna match då T är Atletico-fan 😉

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.