Sjöflygplan, flightseeing och Vancouver

Jag har redan bloggat om den helt fantastiska flygturen i ett sjöflygplan ovanför Vancouver och bergen runtomkring. Nu finns det också lite film från flygningen. Jamennivet, ett sånt där briljant sätt att fira in sin födelsedag på. Jaja, jag skarvade lite och gick på svensk tid eftersom det lokal tid fortfarande var ”dagen innan”. Men ändå.

Med propellerljudet som konstant ljudmatta flög vi omkring över stan och såg det mesta som går att se när det kommer till Vancouver. Vi drog också en sväng norrut och rundade några bergstoppar innan vi tillslut tog vatten igen efter en magisk halvtimme.

Det där var första gången jag åkte sjöflygplan men jag kan lätt tänka mig att göra om det, bara starten och landningen var ju ganska speciella moment. På min bucketlist står nu för tiden glaciärflygning nedskrivet också men det får bli på nästa resa över till västkusten. Det ska tydligen finnas flygturer med sjögflygplan från Whistler. Ganska fina ska de också vara. Jag tvivlar inte en sekund. Alls. Överhuvudtaget.

Nog om det. Den här fantastiska turen rekommenderar jag alla att göra om ni är i den här fantastiska staden. Billigare än helikopter är det dessutom. Gör det bara. Gör det.

Jo, jag har också laddat upp en film till Youtube från turen och den ser ni här nedan (eller så klickar ni in er på Youtube). Kom så klart ihåg att prenumerera på kanalen också om ni inte redan gör det!

Har du flugit sjöflygplan?

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.