TV-tablå för fotbolls-EM 2016

Hey! Snart är det ju fest! Fotbolls-EM i Frankrike drar igång den 10 juni och då vill i alla fall jag ha koll på matchtider och kanaler. Till tidigare turnéringar (EM 2012, VM 2104) har jag satt ihop kalendrar som jag gjort offentliga och delat. Väldigt populära har de dessutom blivit och det märks också tydligt i statistiken just nu. Många av er som landat här sedan några veckor tillbaka har letat efter just en TV-tablå för fotboll-EM.

Så. Jag har även i år satt ihop en Google-kalender och gjort den offentlig så att ni kan få tillgång till den. Fokuset ligger på att få TV-kanalerna och det hela är lika enkelt som vanligt, vare sig en har Google-konto eller inte.

Prenumerera på kalendern
För att prenumerera på kalendern med ett Google-konto går du till den här kalendersidan. Där ser du hela kalendern med alla matcher och de uppdateringar som görs (när jag lägger in resultat/korrekta lag efter gruppspelet) får du automatiskt. Längst ner till höger har du en +GoogleKalender-ikon. Klicka på den och du har kalendern på ditt Google-konto!

Hämta hem som ICS-fil
Vill du importera kalendern till valfri applikation (Kalender-appen på Mac, Outlook och så vidare) så klickar du här för att hämta hem filen. Då hänger dock inga löpande uppdateringar med.

Lämna gärna en kommentar nedan om du gillar en sådan här TV-tablå, om det är något som inte stämmer eller fungerar som det ska. I annat fall får jag önska er mycket nöje och så ska jag försöka fylla i resultat allt eftersom de fastställs.

Och sist av allt – heja Sverige!

TV-tablå för fotbolls-EM i Frankrike
Klicka på + längst ner till höger för att lägga till i din egen Google-kalender.
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.