Vlogg: Recenserar På viktigt uppdrag i New York

För ett tag sedan fick jag en bok hemskickad från Idus Förlag, Anna Tizianna – På viktigt uppdrag i New York. Boken riktar sig till barn från 6-10 år och även om tjejerna som skulle få lyssna var i överkant åldersmässigt tvekade vi inte en sekund utan satte igång med kvällsläsningen direkt.

Efter ett par veckor var den utläst och det verkade vara två nöjda tjejer som lyssnat sig igenom händelserna från krossad fönsterruta till resan över Atlanten. För att få ett hum om deras åsikter satte jag dem med en kamera rätt framför näsan och belysning rakt i ansiktet. Sedan fick de sonika berätta vad de tyckte.

Här är deras recension som vlogg (och här finns den på Youtube)!

Den här boken går att köpa lite var stans, både hos Adlibris och Bokus.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

6 KOMMENTARER

  1. Jag kanske börjar bli tjatig men jag gillar dina vlogginlägg! 🙂 Det verkar ha varit ett digert arbete med klippningen, bra gjort.

    • Tack! 🙂 Jag försöker verkligen effektivisera och jag tycker att klippandet gick smidigare på två sätt nu: 1) allt är filmat i ett svep. 2) i och med det kan jag lägga upp klippet och bara slice:a bort det jag inte vill ha. Det går mycket snabbare då. 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.