En promenad allt som behövs

Berlin-helg, omstrukturerad hemresa, jobbdagar med hektisk planering inför stundande en arbetsvecka i Göteborg, hundratals bilder från helgen, strulande Lightroom, försäkringsärenden kring resan. Ibland är det helt horribelt skönt att bara släppa skärmen. Och ta en promenad.

Vi gjorde det igår ikväll. Efter att ha smaskat i oss den hemmagjorda burgaren. Som vi avnjöt ute i trädgården. Medan solen sänkte sig bakom husen. Sen konstaterade vi att en promenad kanske var the grej att göra. Vi tog varvet runt Frösöberget. Ni vet, med magiska vyer över fjällvärlden, ljuvliga junidofter av syrén, lagom mycket uppförsbackar, lika många nedförsbackar.

Och så kom vi hem. Med känslan av att vara som en ny människa. Med frisk och skön luft i lungorna och en vettig dos med flås under drygt en timme. Sedan landade jag framför inte bara en skärm utan två. Macbook med blogg, mailsvar och försäkringscase. Och EM på TV:n så klart. Ordningen återställd. Det är den tiden på året när två-tre matcher om dagen ska tittas på, bloggen ska skötas och jobbet planeras.

Då är det faktiskt skönt med en promenad som bryter upp allt ibland.

Hemmagjord burgare

En glass, en promenad

En promenad under blå himmel

Doften av syrén

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

10 KOMMENTARER

    • Joakim, glassblomman är Jämtlands landskapsblomma. Det fick en ju lära sig redan på mellanstadiet och varje dalslänning längtade till Norrland med den vetskapen. Typ. 😉

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.