Fluffiga moln i flera former

Jag har lämnat Jämtland. Igen. För att flyga lite. Igen. Den här gången till Göteborg. Igen. Några dagars intensivt jobbande väntar innan det blir midsommar och familjeangelägenheter i Skärgår’n (Frösön alltså, för er som inte är bekanta med det). Och återigen blev jag sådär övertygad om hur vackra flygningar kan vara, med fluffiga moln och härliga vyer från fönsterplats i en Boeing 737.

Det var ju inte jättemånga dagar sedan jag var inne på det senast, det där med att flyga och att välja fönsterplats. Idag hade jag dock inte så mycket markvyer utan det var mer fluffiga moln som sågs så långt ögat kunde nå. Och ni vet, när en ser massa Cumulonimbus som reser sig högt upp i luften så vet en att det är sommar på gång.

På tal om fluffiga moln. Det är ju lätt att sväva lite där också ibland, när det creddas högt och lågt och det blir omnämnanden lite här och var. De senaste dagarna är inget undantag! Så här typ.

…plus att ni kommenterar här! Det tycker jag är skitroligt och det vill jag tacka så mycket för! Jag svarar på allt, även om det kan ta allt från några minuter till ett par dagar ibland.

På tal om flygning, Towe på comeflywithme.se har en riktigt skön serie inlägg där hon ställer intressanta frågor till sin vän som är pilot. Mycket läsvärt!

Så. Fluffiga moln var det. Gårdagens flygtur. Här.

Andersön, Jämtland

Fluffiga moln

Fluffiga moln

Fluffiga moln

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

13 KOMMENTARER

  1. Gillar också de inläggen och ditt sätt att skriva. Och har man sett, Resia länkade minsann till mig också, det hade jag nog missat om det inte varit för dig.

    • Ja Emmi, framförallt så här på sommaren! Älskar hur de kan resa sig upp på flera tusen meters höjd (så länge jag slipper flyga genom dem).

  2. Men vilka underbara inlägg om Prag och NY! Tack för dagens underhållning! Och moln alltså. Fantastiska grejer, särskilt de mörka och storslagna!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.