Flygfoton, Skåne och fönsterplats

Jag gillar att flyga. Att sitta där på massa tusen fot och se hur liten världen är därifrån. Lite andra perspektiv. Lite andra infallsvinklar. Lite andra tankar. För mig är det avstressande att lämna världen där nere en stund och få lite detox på min fönsterplats. Ibland är det ju helt magiska vyer som erbjuds och då sitter jag som klistrad. Och flygfoton finns det gott om i mitt arkiv. Resan ner till Berlin förra helgen var inget undantag.

Resan tog sig dock en liten annorlunda vändning på Arlanda, och det innan den numera berömda SAS-strejken ens hann bryta ut. Planet ARN-CPH var överbokat och eftersom vi hade gott om tid i Köpenhamn innan Berlin-flighten så anmälde vi oss som frivilliga att, mot ersättning, ta nästa flyg en timme senare.

Nu blev det dock inte så eftersom två personer aldrig dök upp upp till vår ordinarie flight, så vi kom ändå med. Dock utan platser bredvid varandra. De satte Maria i SAS Plus dessutom. Nåväl, jag tröstar mig med fönsterplatsen när vi drog in över Skåne, Öresund och Danmark. En av de bättre inflygningarna jag haft på väldigt länge!

…och återigen då så visar sig fönsterplats från sin bästa sida! Ja, jag har ju varit inne på det tidigare. Om att välja fönsterplats. I det här inlägget. Och flygfoton blev det även den här gången.

Takeoff Arlanda
Takeoff från ett mulet Arlanda.

#flysas och flygfoton
#flysas och massa tusen meter upp i luften.

Flygfoto över Ängelholm
Ängelholm från ovan.

Helsingborg och Helsingör
Helsingborg och Helsingør.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

6 KOMMENTARER

  1. Ja men det är ju ändå det ultimata, fönsterplatsen. Att sitt vid eller nära vingen så får man får med den på lite sådär lagom avstånd är ju det ultimata +. Vaddå SAS plus? Bättre att ja fönsterplats med utsikt över vingen 😉

  2. Åh vilka härliga bilder! Jag är också helt såld på utsikten från flyget.. och från tåget.. och bussen.. och bilen 😉 Det lugnar själen att bara njuta av vyerna ett tag.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.