Reseprocenten och om att bidra på resor

I februari startade Linda på resebloggen 155cm.se ett projekt som hon kallar för Reseprocenten, eller #reseprocenten om vi kör sociala-medier-varianten med hashtag och alltihop. Jag lovade ju redan då att vara med på tåget och mitt första projekt fick bli Vancouver-resan. Sagt och gjort, den resan är ju som bekant avklarad och nu är det dags för redovisning.

Därmed fick det bli en vlogg kring det hela och den kan ni se nedan.

Reseprocenten har för övrigt både vunnit pris hos Travellink, blivit omnämnd i resemagasinet RES och även inspirerat andra resebloggare att bidra med sina resor (Resfredags insamling i ThailandLanclins insamling om Östersjön, Livet från den ljusa sidan och säkert fler – hojta i så fall).

Jag kommer givetvis att fortsätta med reseprocenten, däremot lär jag inte redovisa allt så här tydligt framöver. Se det här som en avspark och inspiration!

Förresten, ljudet är lite knas så skruva upp volymen en aning. Lovar att bättra mig till nästa avsnitt.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

12 KOMMENTARER

  1. Haha, tack Annika! 🙂 Lovar att kompensera det dåliga ljudet med sämre ljus nästa gång. Gången efter det hoppas jag att det är perfekt däremot. 😉

  2. Äsch, ljudet var väll inte så kass? Har hört way more skräpiga poddar, DET är hemskt. Har också bidragit med en reseprocent efter vår Roadtrip runt Östersjön, den gick såklart till WWF:s projekt Låt Östersjön leva!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.