Vi hade sommarfest med jobbet i torsdags och för en gångs skull behövde jag inte rodda runt som festfixare kring arrangemanget utan kunde bara vara. Hur skönt! Det har definitivt sina fördelar att ha lämnat festkommittén bakom sig.

Och vilken kväll det blev! Lugn, skön, tillbakalutad, med lokalgjorda pizzor som smakade så bra som pizzor ska smaka och ett par egenköpta öl från Härjedalen och Tännäs. Jämtland i sitt esse med andra ord. Plus lite klasssika lekar utan att det för den delen blev krystat. Fint!

Stället som vi kan kalla för Jämtland avrundade vår sommarfest med att bjuda på en solnedgång av det finare slaget. Juni, långa ljusa nätter, härliga molnformationer och skön luft i lungorna. Alltså, jag menar… världsklass. Eller i alla fall snudd på.

Sommarfest med kubb

Lokalbrygd öl

Jämtländska vidder

Grönskande ängar

Jämtländska vidder

Fursteli Gård, Marieby

Solnedgång

5 KOMMENTARER

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här