Ett par nya röda fartvidunder

När jag packade väskorna inför några veckors frånvaro så struntade jag medvetet i att ta med löparskorna. Inte så att jag tänkte undvika löpningen utan mer att jag skulle bli tvungen att att köpa mig ett par nya skor. Som jag alltså tänkt göra i drygt ett års tid.

Sagt och gjort. Mina gamla trasiga trotjänare blev kvar hemma och jag köpte mig ett par nya röda fartvidunder från Asics! Jag kostade faktiskt på mig lite extralyx den här gången och slog till på ett par med gel-dämpning istället för klassiskt gummi. Dyraste paret hittills men räknat per kilometer så handlar det inte om många kronor. Om det är bättre eller sämre får framtiden utvisa och även om det kändes som att jag svävade iväg de första stegen så är väl jämförelsen haltande (…). Allt känns bättre än mina gamla.

Nu har det i och för sig inte blivit så mycket löpning ändå av olika skäl men köpet var befogat. Mina gamla gick på övertid men jag ska dock ha kvar ett tag till, de får bli mina kamrater på Tough Viking i augusti innan de pensioneras för gott. Och då, kära ni, ska ni få läsa ett hyllningsinlägg som ingen skrivit ett hyllningsinlägg om ett par skor förut. Det kan jag nästan lova.

Invigningspasset avklarades utan större problem, även om jag höll på att trampa på hundbajsen huggormen som låg och solade på grusvägen. Jag tror att vi var lika missnöjda båda två med respektives närvaro…

Huggorm - hejsanhoppsan!

Run Dryden, run!

Nya löparskor från Asics

Nya löparskor från Asics

Nya löparskor från Asics

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.