Så fick han då sitt EM-guld tillslut, Ronaldo. Även om det inte blev den finalen han förmodligen tänkt sig så blev det ju en högdramatisk avslutning med förläningsmål och Ronaldo-coachning från sidan. För att inte tala om när pokalen lyftes. Det är sällan man ser sådan äkta glädje men det här var äkta. Rakt igenom. Tolv års väntan på revansch är över.

Portugal är Europamästare i fotboll.

Själv då? Tja, i EM-tipset på jobbet så bytte jag ju precis innan deadline ut Portugal som EM-vinnare. Mot England. Min fingertoppskänsla i det där? Nja…

Annars vårdar jag träningsvärken efter gårdagens kanotpaddling (det kommer mera, både träningsvärk och blogg!). Vi tog oss ut i Dalslands djupaste skogar och paddlade på långa vackra vatten, fikade på en ödslig brygga och hade motvind på tillbakavägen. Magiskt, på många plan.

Och så funderar jag på om jag borde ta mitt förlorade balanssinne till nästa nivå (det vill säga, åt sjukvårdshållet). Är inte helt hundra efter att jag tryckutjämnade helt åt helvete vid 7,5-metershoppet på Gustavsviksbadet i Örebro i torsdags. Det är måndag nu. Lite för många dagar av ickestabilitet även för mig faktiskt. Tänk er en lättare salongsberusning, fast utan alkohol. Inte okej.

Så. Semester. Dag… eh… 10-12-nånting? Eller sju? Nio? Äh, oviktigt. Egentligen.

Fingertoppskänsla och EM-guld

4 KOMMENTARER

  1. Helt utan den mista lilla koll tippade jag Portugal som vinnare när EM diskuterades på min tyskakurs för några veckor sen. Jag trodde liksom att Portugal var lite segertippade men jag hade inte så bra koll verkar det som 🙂 Hur som helst så är det bara att gratulera dem, de var bäst när man skulle vara bäst. Det var inte Tyskland 😉

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här