Som jag tjatade igår kväll. Om golf. Vi har släpat med bagarna från Frösöns skärgård och då vore det väl fan om det inte blev minst en runda under semesterveckorna söderut i alla fall? Hittills har pissväder hindrat oss och ja, jag vet – inga dåliga väder och så vidare men det är inte särskilt spännande att gå en runda i konstant hällregn heller. I morse fick vi dock en vädermässig lucka och stack iväg för 18 hål på Onsjö i Vänersborg.

Jag gick med Maria när hon spelade på Onsjö för tre år sedan men det här var premiärrunda för mig. Helt okej parkbana där hålen ligger tajt inpå varandra och med varierande svårighetsgrad. Vackert omgiven av Göta Älv på ena handen och härlig lövskog runtomkring. Jag gick från röd tee och lyckades tillslut skrapa ihop 26 poäng, efter några vedervärdiga hål och några fantastiskt fina slag. Lyckligtvis kan jag ju, med hcp 36, inte höja mig något utan bara sänka mig. Jäj!

Siktar på en ny runda kommande vecka. Någon annanstans. Med fler skitslag. Och fler fantastiska bollar som går dit jag tänkt. Men det tar vi då.

Förresten, rundade av med en mugg svart och Sommarbär från Triumfglass. Årets bästa glassupplevelse så här långt, rekommenderas varmt! Eller kallt, kanske är mer lämptligt?

18 hål utan hets

Onsjö golfbana

Vianor-pegg

En mugg svart och en glass

Glassbelöning efter golfrundan

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här