Onsjö Golfklubb – 18 hål längs Göta Älv

Har man släpat med golfbagarna från Frösön ner till Vänersborg och Trollhättan vore det väl fan om det inte blev minst en runda under semesterveckorna. En morgon fick vi tillslut också en lucka i sommarens skitväder och stack iväg för 18 hål på Onsjö Golfklubb i Vänersborg och strax norr om Trollhättan.

Jag gick med Maria när hon spelade på Onsjö för tre år sedan men det här var premiärrunda för mig. Helt okej parkbana där hålen ligger tajt inpå varandra och med varierande svårighetsgrad. Vackert omgiven av Göta Älv på ena handen och härlig lövskog runtomkring. Jag gick från röd tee och lyckades tillslut skrapa ihop 26 poäng, efter några vedervärdiga hål och några fantastiskt fina slag. Lyckligtvis kan jag ju, med hcp 36, inte höja mig något utan bara sänka mig. Jäj!

Siktar på en ny runda kommande vecka. Någon annanstans. Med fler skitslag. Och fler fantastiska bollar som går dit jag tänkt. Men det tar vi då. Förresten, rundade av med en mugg svart och Sommarbär från Triumfglass. Årets bästa glassupplevelse så här långt, rekommenderas varmt! Eller kallt, kanske är mer lämptligt?

18 hål utan hets på Onsjö Golfklubb
Onsjö golfbana
Vianor-pegg
En mugg svart och en glass
Glassbelöning efter golfrundan
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.