The same procedure as every year

The same procedure as last year?
The same procedure as every year!

Jobbinkorgen är tom. Autosvaret är aktiverat. Uppgifterna i OneNote är avbockade. Skrivbordet städat (det vill säga, jag har plockat bort en penna som låg och skräpade häromdagen). Kollegorna underrättade. Juli har inträtt. Och den numera traditionsfyllda bilden nedan är uppladdad, precis som 2011, 2012, 20132014 och 2015.

Så. Vi kör lite semester på det här tycker jag.

Om det gäller även bloggen återstår att se, men nu vet ni vad som gäller om det inte landar inlägg här var och varannan dag. Om inte annat är det bara att svänga förbi Dryden på Instagram, där händer det säkert grejer!

Har ni några semesterplaner?

The same procedure as every year! Foto: C.Rosvall
The same procedure as every year! Foto: C.Rosvall
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

12 KOMMENTARER

  1. Härligt med semester! Nackdelen med osäkra och sporadiska jobb (som vi har just nu) är att man inte riktigt heller har semester. Vi kommer resa en del i sommar (varav åtminstone resan till Polen är privat och alltså semester!) så de enstaka tillfällen då vi är hemma måste vi jobba 😉 (Jag har lyckats få ett uppdrag från KI som jag kan göra hemifrån och få betalt per timme så det passar bra just nu) I alla fall en massa roligt som händer så det är mestadels positivt även om vi inte har massor av ledig tid! Önskar en finfin semester! (Peter kollar Instagram men jag läser bara blogg ;))

    • Det är ju helt klart en av fördelarna med jobb – att kunna släppa det en stund på året och fokusera på… tja, inte så mycket mer än att bara ha det skönt utan att behöva känna den där pressen om jobb för att få inkomst, och så vidare. Allt har för och nackdelar. När jag sitter på ett regnigt kontor i oktober kanske frilansarna drar på bloggresor, vad vet jag. 😉 Ha en bra semester ni också, återstår att se om jag syr ihop bloggtripp till Stockholm och eventet i juli.

  2. Semester? Det dröjer allt en månad till drygt! Tills vidare nöter jag in banan i skogarna mellan Värmland och Göteborg så gott det går, så passa på att ta dig en tur tycker jag! 🙂

  3. Njut! ingen semester för min del. Sparar på den goda tills vintermörkret faller tungt men tills dess tar jag ut lite övertidstimmar vid passande tillfällen.

    • Jag jobbar med ”ta det som det kommer”. Sa för en stund sedan till min sambo att ”Hm, alltså. Vi har inga som helst spikade planer utan mer… hoppsanhejsan.”. Vi bara nickade och fortsatte packa… 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.