Vlogg: Flygtur över Trollhättan & Vänersborg

Vissa kvällar är ämnade för speciella ändamål. När julihimlen spricker upp och bjuder på skönaste kvällen sedan jag-vet-inte-när så är det bara att göra det jag tjatat om sedan mars. En flightseeing över Trollhättan och Vänersborg!

Det är ju ändå lite av mina hemmatrakter, även om jag nu då inte kommer därifrån rent ordagrant. Och det är alltid, jag upprepar – ALLTID! – kul att se saker från ovan. Framförallt om en själv har ett förhållande till dem!

Det blev en vlogg kring alltihop och den hittar ni här nere, eller direkt på Youtube om ni hellre föredrar det. Jag gjorde ju en flightseeing i Vancouver för ett tag sedan också, även den finns på Youtube.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

  1. Härligt! Min pappa har flugit småplan förut (fråga inte vad för sorts plan, vet inget om sånt, mer än att de kan ta typ 1-2 passagerare + pilot eller så ;)), men jag har aldrig vågat hänga med. Gillar inte när det ”rycker och sliter” i plan och visst är det väl så att ju mindre plan, desto mer känns det?

    • Jag tror iofs inte att man går upp i vilka väder som helst med de här mindre planen men visst, det kan rycka och slita lite i dem. Absolut. Men de gånger jag varit uppe har vi gjort det i bra väder så särskilt skakigt har det aldrig varit. Tvärtom! 🙂 Hoppas du får testa någon gång, fantastisk upplevelse!

  2. Läcker film! Det är en speciell känsla att flyga runt i något sådär litet, det känns så mycket närmare allt jämfört med vanliga flygplan. Definitivt bättre fotovinklar med! 😉

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.