En kort avstämning kring min bucketlist

Inför sommaren skrev jag om min bucketlist för sommaren och det fanns en hel del planer på pappret som skulle klaras av. Nu när allt fler har ramlat in på sina jobb igen efter ledighet (själv har jag redan kört två veckor) så betecknar nog många sommaren som över. Jag också till viss del men jag tänker inte ge mig riktigt än så därför kör jag en liten avstämning här. Vad har hänt, vad har inte hänt och vad planerar jag ska hända? Well, off we go.

Spela minst 15 golfrundor. Mitten av augusti och jag har åtta rundor hittills, varav en niohåls och en där vi klev av efter 15. Gott så men det kommer att bli tajt att skrapa ihop de där femtontalet. Kompensation dock genom sänkningen för några veckor sedan. Jag kämpar vidare.

Vidunderliga vyer!

Minst två tältnätter. Sommaren är inte slut så jag kämpar vidare.

Cykla fatbike. Kämpar vidare även med det här. Vet inte hur det ska gå till bara.

Flyga skärmflyg i Åre. Nja, det här får jag nog stryka helt och hållet.

Bestiga Galdhöpiggen. Jag skulle kunna ha ett par-fem-sju-åtta utlägg om varför det här sket sig men det lämpar sig inte i bloggform. Men träffas vi över en mugg kaffe kan jag dra lite mer detaljer då. Klart är att det här blev sommarens besvikelse och irritationsmoment.

Vetteberget, Fjällbacka. Yes! Äntligen något på listan som blev av och det var himlans vackra vyer där uppifrån! Ni har väl sett mina två inlägg om det? Fjällbacka som filmmecka och om Rövardotterns vrål.

Fjällbacka

Baljåsen, Dalslands högsta punkt. Nix och njet, det närmaste vi kom var avfarten till stället på vägen mellan Grebbestad och Åmål på hemvägen.

Promenad runt på Höga i Brålanda. Nix, det prioriterades ner av resterande familjemedlemmar på grund av för låg underhållningsfaktor. Det där med historia och kultur är ingen paradgren hos alla, vad det lider…

Heldag på Liseberg. Nix, men alla utom jag stack till Tusenfryd utanför Oslo och hade en heldag. Maria har bloggat om det.

Paddla kajak. Det blev ingen kajak men väl kanot så jag får anse den här punkten kryssad och klar. Det blev både vlogg och blogg om den fina upplevelsen.

Ta ett break var som helst!

Försvara fotbollsgolftiteln. Fotbollsgolf blev det men ingen försvarad titel. Jag blev tvåa. Från slutet. Vi pratar inte mer om saken från och med… nu.

Kolla fotbolls-EM. Jo men visst blev det en hel del EM men jag hade nog kunnat titta på mer. Det går alltid att titta på mer. Men jag är nöjd. Trots allt.

Så. Det finns lite att jobba med innan sommaren kittar ihop. Nu känns det ju i och för sig kört på sina håll och kanter men jag ska jobba in några punkter till. Kanske får ge mig själv dispens och förlänga golfsäsongen med en resa framåt november för att skrapa ihop de sista rundorna…

Hur ser det ut med era listor?

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

12 KOMMENTARER

 1. Fem mil i veckan står det på min lista, och det ar funkat varje vecka utom en. De fem milen ska cyklas, springas och åkas på inlines.

 2. Listan blev aldrig riktigt av, men let’s say att min misslyckade punkt helt och hållet har med motion att göra.

  Och ps – jag säger inte att jag skrattar åt din text. Men mina tänder syns om vi säger så.

  • Haha, Ämma! Kul att det glädjer någon i alla fall. Motionen har varit bedrövlig även härifrån. Kanske inte så konstigt att jag försöker sälja min startplats i ToughViking…

 3. Du får se det som så att du har mer roligheter över till nästa lista! Missade lite på min bucketsommarlista också bla. besöka Norrland, åka till Mauritius (blev Abu dhabi pga Emirates crashen så tar MRU i september), åka till Smögen och hälsa på släkten (behövde jobba så kunde inte ha långhelg och åka med de andra), en kul midsommar – min sög pga att passet blev inlåst på ryska ambassaden.

  • Du har en bra poäng, pilla! Galdhøpiggen ska tydligen stå kvar även nästa år har jag hört. 😉 Synd om dig som ”bara” fick Abu dhabi… hehe! Men hur lyckades du få passet inlåst?

 4. Någon sådan där härlig lista för sommaren i Sverige blev det aldrig av för min del. Har haft en mental ”att göra lista” dock, typ renovera jordkällaren, bygga vedförråd osv. Men det hör inte hit. 🙂

  • Christine, alla listor räknas väl mer eller mindre? För min del avklarades renovering/ombyggnad förra året. Det vill säga, medan snickarna jobbade så spelade vi golf. 😛

 5. Du har väl lyckats någotsånär med din lista tycker jag! Själva slapp vi misslyckas genom att helt enkelt inte göra nån lista, haha. Min plan nummer ett var att vara hemma i husbåten, och det funkade väl sådär. Bortsett från Ungern, Tjeckien, Polen och Piteå har vi dock spenderat lite tid i husbåten 😉

 6. Promenaden runt Höga lät ju som en utflykt helt i min smak! Låg underhållningsfaktor är tydligen min melodi… 😉 Jag kör bucketlista med hösttema, kommer skriva lite om det snart. Verkar förresten som du har haft en toppsommar, härligt!

 7. Sanna. Förstår inte varför de inte ville veta mer om mina gamla hemtrakter. Det är ju kultur på högsta nivå och i sitt finaste skick. Obegripligt. 😉 Ja, sommaren har varit fin och jag kör lite förlängd sådan nu tänker jag. För den kan väl inte vara slut redan?

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.