Sommarkvällar att minnas

Vissa kvällar är strået vassare än andra. När en får hänga ute på kusten och njuta av en i det närmaste magiskt solnedgång. När vattnet ligger så stilla det kan göra. När temperaturen nere i det blå är kring tjugotvå grader. När hopptornet bjuder in till, för min del, sköna dyk och läckra volter för andras del. Ni vet. Sådana sommarkvällar.

Vi tog ett par kvällar i Kämpersvik, mellan Fjällbacka och Grebbestad, och passade på att njuta av det som saltvattnet erbjuder. Alltså, jag föredrar ju saltvatten framför insjöarnas variant. För min del är det dessutom bara en fördel om det finns hopptorn, det blir liksom enklare att bli blöt på ett snabbt och effektivt sätt. Det är gjort i en handvändning och så är det svåraste gjort.

Sedan kan jag hoppa hela kvällen om det är så. Och i kalendern är alla andra sommarkvällar avundsjuka på just den här. Jag förstår dem. Det här var nämligen så nära världsklass det går att komma när vi pratar svensk sommar, västkusten, klippor och hav.

Magnifikt.

In other news? Well, jag gör första arbetsdagen efter semestern idag. Nu lider jag i och för sig inte nämnvärt för det, jag tycker om mitt jobb. Men med återstart-efter-semester-faktumet är det kanske ändå så där extra lätt att minnas sommarkvällar som dessa.

Från hopptornet i Kämpersvik

Från hopptornet i Kämpersvik

Från hopptornet i Kämpersvik

Från hopptornet i Kämpersvik

Från hopptornet i Kämpersvik

Från hopptornet i Kämpersvik

Saltvatten och bad i Kämpersvik

Dryden hoppar i Kämpersvik - härliga sommarkvällar

Sista bilden samt filmen fångad av M.Carlsson.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

8 KOMMENTARER

  1. Jag? Som voltar? Haha! Tack, men nej. Inte den här gången. Heller. 😉 Jag fotar. Det får räcka så. Hehe! Ja men västkusten är ju helt fantastisk, jag älskar verkligen att vara där och jag kan känna nu att de tre-fyra dagar jag fick i år var i ganska god underkant. Jag skulle nästan vilja ha en andelslägenhet i krokarna men det verkar skralt med det utbudet, har googlat utan att hitta något bra.

  2. Jag var säker på att det skulle bli magplask på insta (såg bara stillbilden först) men det blev ju ett riktigt snyggt dyk. Coola bilder!

  3. Åh, det här spädde på min sommarblues. Jag har lite själsångest över att de ljusa kvällarna och de här veckorna där hela landet lever (inte bara strävar) snart är över. Men snart kommer jag njuta av eldfärgade skogar och krispig luft, måste bara igenom fasen.

    • Mm, färgerna som snart börjar dyka upp längtar jag också till. Och den här klara sköna höstluften som kommer. Perfekt att träna ute i och underbart att titta på! 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.