Campingen i Brunflo – en välbevarad hemlighet

Efter månader av hemlighetsmakeri så är det äntligen dags! Och jag kan andas ut. Maria goes 40 senare i höst så jag har under radarn planerat ett litet reseprojekt för henne och oss, alltihop under täckmanteln ”Campingen i Brunflo” (Brunflo ligger strax utanför Östersund). Målet? Att inte röja det faktiska resmålet förrän på avresedagen. Det är ytterst få som faktiskt haft kännedom om vart ”campingen” ligger och inte ens min närmaste familj har fått några detaljer, allt för att eliminera läckor och annat.

Det har varit ett smutsigt jobb men någon måste ju göra det också ibland. Och det där med att hålla saker och ting hemligt är inte en dans på rosor alla gånger.

Så. Vad har hänt? Well. I slutet av april fick Maria en bokningsbekräftelse med posten, ett ”Hej och välkommen till Campingen i Brunflo”-brev från Brunflo Travel Agency. Där fanns kort information om vistelsen, ett boardingkort till buss 110 mot Brunflo (japp, den bussen existerar faktiskt!), datum för resan och att ledighet löses av resenären själv. För ett par veckor sedan kom ytterligare ett brev med packlista och den avslutande frasen ”Hör ogärna av dig till oss för vi svarar inte på några frågor.”. Otrevliga jävlar de där på Brunflo Travel Agency…

Jag lovar, jag ska berätta mer om hemlighetsmakeriet i ett senare inlägg, om hur en undanhåller ett reseprojekt av den här digniteten för den man lever allra närmast och ändå lyckas ge tillräckligt med information utan att röja något.

Men. En annan gång. Nu take:ar vi off med AF84 från Paris och lyfter mot västligare vidder. Vi säger hej till San Francisco med allt vad det innebär och vi gör det på upper deck i en A380 från Air France.

Filmen visar en A380 från Air France som lyfter från Montreal (YUL).

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

18 KOMMENTARER

  1. Haha Åsas kommentar!!

    Och detta är så fantastiskt – älskar Brunflo-bokningen. När jag såg rubriken tänkte jag, what är Brunflo något ställe i Kalifornien som jag missat? Haha…. Ser fram emot att läsa mer om allt hemlighetsmakeri 🙂

  2. Födelsedagsbarnet är mäkta imponerad av det förarbete som gjorts och rörd över att ha en sådan livskamrat som Daniel är! Att få för sig att sätta ihop en resa som den här, att tänka på alla stora och små detaljer åt mig också, det är riktigt bra jobbat och få födelsedagsbarn förunnat! Tack Daniel! ❤️

  3. Hoppas ni får det fantastiskt (vilket instagram vittnar om än så länge). Vilken fantastisk person du är, jag hade dött lite av överväldighet (och ja, jag smått tokälskar överraskningar).

    • Haha, Johanna! Jag gör det nog för att jag tror det blir uppskattat. Och för att det är roligt med all planering! Och att få vara med och överraska så klart. 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.