Efter månader av hemlighetsmakeri så är det äntligen dags! Och jag kan andas ut. Maria goes 40 senare i höst så jag har under radarn planerat ett litet reseprojekt för henne och oss, alltihop under täckmanteln “Campingen i Brunflo” (Brunflo ligger strax utanför Östersund). Målet? Att inte röja det faktiska resmålet förrän på avresedagen. Det är ytterst få som faktiskt haft kännedom om vart “campingen” ligger och inte ens min närmaste familj har fått några detaljer, allt för att eliminera läckor och annat.

Det har varit ett smutsigt jobb men någon måste ju göra det också ibland. Och det där med att hålla saker och ting hemligt är inte en dans på rosor alla gånger.

Så. Vad har hänt? Well. I slutet av april fick Maria en bokningsbekräftelse med posten, ett “Hej och välkommen till Campingen i Brunflo”-brev från Brunflo Travel Agency. Där fanns kort information om vistelsen, ett boardingkort till buss 110 mot Brunflo (japp, den bussen existerar faktiskt!), datum för resan och att ledighet löses av resenären själv. För ett par veckor sedan kom ytterligare ett brev med packlista och den avslutande frasen “Hör ogärna av dig till oss för vi svarar inte på några frågor.”. Otrevliga jävlar de där på Brunflo Travel Agency…

Jag lovar, jag ska berätta mer om hemlighetsmakeriet i ett senare inlägg, om hur en undanhåller ett reseprojekt av den här digniteten för den man lever allra närmast och ändå lyckas ge tillräckligt med information utan att röja något.

Men. En annan gång. Nu take:ar vi off med AF84 från Paris och lyfter mot västligare vidder. Vi säger hej till San Francisco med allt vad det innebär och vi gör det på upper deck i en A380 från Air France.

Filmen visar en A380 från Air France som lyfter från Montreal (YUL).

18 KOMMENTARER

  1. Haha Åsas kommentar!!

    Och detta är så fantastiskt – älskar Brunflo-bokningen. När jag såg rubriken tänkte jag, what är Brunflo något ställe i Kalifornien som jag missat? Haha…. Ser fram emot att läsa mer om allt hemlighetsmakeri 🙂

  2. Födelsedagsbarnet är mäkta imponerad av det förarbete som gjorts och rörd över att ha en sådan livskamrat som Daniel är! Att få för sig att sätta ihop en resa som den här, att tänka på alla stora och små detaljer åt mig också, det är riktigt bra jobbat och få födelsedagsbarn förunnat! Tack Daniel! ❤️

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här