Den tredje resan

Så. Svensk mark, normal tidszon, septemberväder och allt sånt. Vi landade alltså i Skärgår’n (a.k.a Frösön) igår förmiddag och jag påbörjade nästan omgående den tredje resan. Tredje? Alltså. Så här.

Jag har hunnit…

  • …väga bagaget vi kom hem med. 34kg och vi lär ha åkt med 33kg, eftersom vi inte shoppar nämnvärt mycket alls. Vikten inkluderar både incheckat (två väskor) och två handbagage.
  • …packa upp väskorna, nästan rekordsnabbt.
  • …skämmas lite. Jag åkte iväg med för mycket kläder! Hittade tre par strumpr, tre tröjor och två byxor var helt oanvända. Det håller inte och jag noterar det inför nästa resa, även om San Francisco och Yosemite-väder kan vara en aning svårt att förutspå.
  • …slänga in ett par-tre tvättmaskiner.
  • …hämtat ut bilen från verkstadsbesöket (ni vet, påbackningen i augusti). Jädrars vad fin den blev!

Och så klart. Jag har backup:at och sorterat varenda bild! Typ det viktigaste som finns efter en sådan här tripp och det jag alltså kallar för den tredje resan. Den första är ju research-fasen, den andra är själva resan och den tredje blir att gå igenom allt bildmaterial och skapa något bra därifrån. Det är alltid lika kul att titta tillbaka. Känslorna liksom bubblar upp igen när en kan höra alla ljud, känna dofter och nästan kisa med ögonen när motljusbilderna dyker upp. Det här momentet ska verkligen inte underskattas och jag tror att det bidrar stort till att jag sällan åker på resebakfylla.

Så. Tredje resan var det. Jag återkommer med fler inlägg.

Den tredje resan - bildhanteringen

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.