Grattis på 25-årsdagen!

Tidlöst. Alltid som en backup när allt annat känns tråkigt. Den bästa av alla jag ägt. Pukor och trumpeter gott folk, idag firar vi en 25-åring! Den 24 september 1991 släppte Bryan Adams sitt, i mitt tycke, bästa album någonsin. Waking up the neighbours fyller ett kvarts sekel och självklart vill jag hylla det!

Efter att ha lånat skivan av min bror i två års tid ungefär gjorde vi tillslut en trade. Rimligtvis runt 1993 bytte vi skivor rakt över. Han fick min Tomas Ledin-platta (Du kan lita på mig) och jag fick Waking up the neighbours. Redan då, med facit i hand, var skivsamlingen komplett. Ja, det har blivit några fler med åren så klart och nu för tiden ligger den nedpackad i förrådet, av praktiska skäl. Men. Rätt som det är åker den fram på Spotify för lite tidlös rock och kanske allra helst en dag som denna.

Förresten, jag besökte ju Bryans egen studio i Vancouver i våras. Ni hittar inlägget om WS Studio här.

Favoritspår? Om jag nu måste välja ett spår så står sig House Arrest alltid starkt. Jag petar in en Youtube-rulle här med en liveupptagning från 2012.

Vilket är ditt bästa album i skivsamlingen eller på någon musiktjänst?

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Brajan Adamsson! 🙂 Han växte upp bara ett stenkast härifrån, eller bodde här i alla fall ett par år i Cascais och gick i St Julians International school i Carcavelos tvärs över vägen från Svenska skolan. Häromsistens hade de en fotoutställning emd hans bilder på kulturhuset I Cascais! Det skulle nog intresserat dig!

    • Ah, men vad kul med lite mer fakta! Kände till att han bott i Portugal en period men inte var. Och så hade han även en utställning på Fotografiska i Stockholm som jag dock förmodligen kommer att missa (om den ens fortfarande pågår).

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.