Hej Crossfit, jag är tillbaka!

Okej. Inget mer att skylla på. Göteborgsvarvet är klart (!), semestern är slut (!), jobbet har lugnat ner sig tillfälligt och det stora San Francisco-projektet är avklarat (det är ”bara” bloggandet kvar). Då finns det inga ursäkter kvar så igår blev det comeback. Vi säger hej till Crossfit och en ny rolig och svettig höst i lokalerna på Frösön.

Vi kickade igång direkt med ett fint pass. Benböj i fokus både på styrkedelen och på det jobbiga avslutande passet. 90 wallballs, 60 burpees och 30 boxhopp skojar en inte bort bara sådär efter frontsquat-delen. I morgon (eller någon annan dag framöver, när träningsvärken i ljumskar och lår har lagt sig) kör vi igen och det var nog precis den här icebreakern som jag behövde.

Mål? Tionde Göteborgsvarvet i vår. Det är nog det jag kan komma på nu och ärligt talat, det räcker så. Nu vill jag träna för att må bra och ha roligt! Det var alldeles för längesen!

Crossfit - comeback!
Foto: Maria Carlsson
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.