Österut, hemresa och tidszoner

Det har blivit dags att tacka för oss efter en vecka här borta på västkusten i Amerikat. Om en timme lyfter vi österut från SFO och vi gör det i en Boeing 772:a (777-200ER) med Air France. Tyvärr har de inte nya kabinen på den här flighten (eller ens rutten). Jag hade gärna upplevt Air France BEST i aktion så att säga, efter att jag var på pressvisningen i våras. Däremot har jag ordnat så vi får två egna stolar (2-4-2-konfiguration), precis som på A380:ns upper deck på hitvägen. Det får bli min egen version av ekonomi premium och förhoppningsvis är det värt de extra hundralapparna som kalaset kostade. Typ.

Förresten, så här ser nya BEST-kabinen ut efter att Air France svidat om sina kabiner. Det aktuella exemplet är en 777-300ER. Fler bilder från alla klasser hittar ni här.

Hade gärna åkt österut så här.

Så. Om drygt tio-elva timmar är vi åter på europeisk mark. Tidszoner och sånt där, det är alltid lika spännande och precis som vid hemresan från Vancouver i våras så blir det att nyttja min resekudde från Ovaer till max och ta den sömn jag lyckas komma över. Nu är ju dessutom även Maria bestyckad med ett eget exemplar så vi borde komma hem hyfsat utvilade.

Så. Boarding. Vi lämnar San Francisco och västkusten. Tack för oss! Tack för allt!

Omslagsbild: från Youtube-filmen jag länkat in ovan.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.