Storsjöyran – Avatar, pyroteknik och ett jädra tryck

Jag fortsätter med lite musik- och bildnostalgi från Storsjöyran 2010. I förra inlägget var Europe huvudaktörer på stora scenen och den här gången snäppar vi upp rocken en aning. Avatar stod på en av de mindre scenerna och pumpade både musik och pyroteknik. Alltså, jävlar vilket tryck det var på bomberna, tryckvågorna gick hela vägen in i ryggraden när jag kutade omkring i diket framför scenen.

Avatar hade jag aldrig hört talas om innan men tyckte att det lät intressant och ska väl erkänna att jag inte lyssnat på dem särskilt mycket efteråt heller. Men, deras kanske mest kända låt Queen of Blades rullade på ganska friskt ett tag efteråt och ligger än i dag kvar på en av mina listor i Spotify.

Känner ni igen låten? Då är ni förmodligen Starcraft-spelare. Vill ni höra och se mer? Kolla in Wacken Open Air från 2015.

Här är mina bilder från Avatar-spelningen, Storsjöyran i Östersund den 29 juli 2010. Och alltså, jag blir grymt sugen på att konsertfotografera igen.

Avatar på Storsjöyran 2010 Avatar på Storsjöyran 2010 Avatar på Storsjöyran 2010 Avatar på Storsjöyran 2010 Avatar på Storsjöyran 2010 Avatar på Storsjöyran 2010 Avatar på Storsjöyran 2010

3 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.