Storsjöyran – En Winnerbäck på Stortorget

Mer musiknostalgi åt folket! Jag kör vidare med konsertbilder från Storsjöyran 2010, efter att jag redan visat er både Europe och Avatar. Om det är någon artist som gör sig besväret att åka ut i de jämtländska skogarna i slutet på juli så är det Lars Winnerbäck, som nu mera uppträtt på Storsjöyran fler gånger än vi kan räkna till.

Yran 2010 var inget undantag och inför ett fullsmockat Stortorget klev han ut och mötte folkets jubel och rev av både gammalt och nytt. Jag gillar ju Winnerbäck och att då få ha bilder från konserten, lite mer närgånget, är ju så klart ett fint minne.

Här har vi alltså Lars Winnerbäck och Hovet, från Storsjöyran den 31 juli 2010. Helt fantastiskt bra konsert!

Lars Winnerbäck Lars Winnerbäck Lars Winnerbäck Lars Winnerbäck Lars Winnerbäck

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.